Kraailingenveld 22, 3740 Bilzen +32 468 15 72 24

Toepassingsgebieden Hotspray coating

Laadvloer, laadklep en pick-up bekleding

Een hotspray coating wordt ingezet voor het bekleden van vrachtwagenvloeren en laadkleppen. In het kader van het Piek Project wordt deze afwerking ook ingezet om het stiller laden en lossen te bevorderen. Eveneens worden kippers voor zand (…)

Lees meer

Pretpark & Decoratieve afwerkingen

Binnen deze wereld worden veelal isolatiematerialen als EPS, XPS en PUR gebruikt om over voldoende vormvrijheid te kunnen beschikken. Met behulp van een frees en snijtechniek kan elke vorm worden gesneden waarna deze met behulp van een (…)

Lees meer

Staalbescherming

Polyurea bezit de capaciteit om corrosie vele malen langer tegen te gaan dan verfsystemen. Hierdoor werkt deze afwerking direct kostenbesparend. Een hotspray systeem is extreem slijtvast en bestand tegen allerlei invloeden van buitenaf. Dit is dan ook (…)

Lees meer

Inkuipingen (bekuipingen) calamiteitenopvangbakken

Steeds vaker stelt de overheid als eis dat opslagtanks of andere bedrijfsprocessen in een vloeistofdichte bak worden geplaatst. De keuze voor het type vloeistof opvangbak of de afwerking hiervan is sterk afhankelijk van de vloeistoffen die hierin (…)

Lees meer

Maritiem

Ook binnen de maritiem wereld bieden polyurea coatings vaak een goede oplossing. Zowel aan de buiten- als binnenzijde van boten wordt polyurea als afwerking aangebracht.

Lees meer

Afvalwater behandeling

Snelle behandeling, bestand tegen vele chemicaliën, zeer slijtvast naadloos. Wat kunnen we nog meer zeggen over de toepasbaarheid van hotspray coatings binnen de behandeling van afvalwater.

Lees meer

Dak coating

Een hotspray coating wordt ingezet voor het afwerken van daken die met polyurethaanschuim zijn behandeld. Hierbij heeft deze afwerking de functie als UV-licht beschermer voor de polyurethaanschuim en het verhogen van de weerbaarheid van het schuim.

Lees meer

Tank coatings

Een afwerking van polyurea beschermt stalen tanks tegen corrosie, chemische stoffen in de omgeving en alle weersinvloeden. Met de juiste oppervlakte voorbehandeling, substraatvoorwaarde, productkeuze en applicatie op de werkvloer wordt een langdurige bescherming gerealiseerd. Door de snelle (…)

Lees meer

Vloerafwerking industrie

Met hotspray kunnen eveneens vloerafwerkingen worden gerealiseerd. De snelle droging en de bijzondere eigenschappen op het gebiedt van slijtvastheid en chemicaliën bestendigheid zorgen ervoor dat een vloer na zeer korte tijd weer in gebruik kan worden genomen. (…)

Lees meer

Architectuur en vormvrijheid (BLOB)

Hotspray is een bijzondere techniek met toepassingsmogelijkheden waarbij de grens wordt bepaald door uw eigen fantasie. Een belangrijke trend in de bouw is de (Binary Large Object) BLOB-Architectuur. Met vloeiende vormen wordt hierbij gespeeld met de natuur (…)

Lees meer
Back to top